petek, 22. januar 2010

Novoletna zabava, 21. - 23.12.2009



Zadnje dni pred Božičem smo namenili zabavi.

Najprej smo plesali in







se zabavali ter pili "rdeče vino" :)




z večjimi smo se šli, kdo bo lepše v eni minuti narisal smreko,




barčico in


 dobermana



Nekateri so se še malo z legicami poigrali,




nato je bil čas za "mačka v žaklju". Igrica je poznana pod različnimi imeni, pri nas smo imeli prvailo - prinesi doma narejeno darilo, kupljeno pa ne sme presegati vrednosti 2 €. Pohvaljeni, vsi so se potrudili in vsaj nekaj naredili sami!Na slikah so prejemniki darila, ne izdelovalci.






moja tri darila - vsa enaka, vsa drugačna :)





Žal včasih slike niso dobre za objavo, zato tudi ni vseh daril na sliki. Eno darilo pa je sigurno še, amapk le-to potrebuje posebno pozornost. Izdelek je Tinkara iz 1.r. naredila sama. Spekla je mednjake, jih okrasila, po dva skupaj obesila na karton in jih sparvila v lično okrašeno škatlo. Seveda ni pozabila na voščilnico! Tinkara, NADMEGA SI! ;) Prejemnica je bila upravičeno presenečena nad darilom!





Seveda pa tudi jaz nisem pozabila na obdarovanje. Otroci se zelo radi posladkajo, v škatlicah, ki so jih dobili so skrite različne sladke dobrote.Ena skupinska, čeprav jih nisem uspela skupaj poslikat :)


pa še pogled iz vrha



amapk se spodobi še drugačna skupinska :) Žal samo dve skupini, tretja je bila zaradi bolezni precej okrnjena. (tudi v 2. skupini en manjka). 



Pa smo prilezli do konca leta.
Prve tri mesece druženja je za nami. Pogled nazaj? Ma ne, škoda. Pogled nazaj je napisan v blogu. Jaz pa tudi že vem, kaj vam je všeč in kaj ne :)  To je že zgodovina.
Mi gremo skupaj naprej! Veseli in razigrani! :)
In kreativni!

Katarina







Ni komentarjev:

Objavite komentar